Share 3 / me


Vineri, 15 noiembrie, la ora 19:30 are loc ultimul episod din seria de performance SHARE de/cu Robert Bălan

”Am glumit, mi-am plâns de milă, m-am revoltat, am dezvoltat teorii, m-am supărat, am distribuit știri false. Am pus poze cu proprii pisici și proprii copii, cu propriile vacanțe și realizări, poze cu aberațiile primarului și alte nedreptăți sociale și prostii urbanistice. Mi-am urlat disperarea. (Am mascat-o cu glumițe, nu v-ați prins, nu?). Am făcut mișto de toate când aveam chef de râs. M-am dat mai de deștept de cât sunt în multe subiecte. Am făcut pe prostul când situația era cam incomodă pentru mine. Am încercat să înving singurătatea prin sutele de ”prieteni”. Am și descoperit niște oameni și lucruri interesante.

Dar, cel mai important, am învățat să mă laud. Ce altă dată era un lucru privit rău, reprezintă acum noua normă. Dacă nu anunți tu însuți marile realizări, astea nu există. Nici nu mai știu dacă contul meu e unul personal sau unul profesional. Dacă îl am pentru ”socializare” sau pentru PR personal.

Și nu cred că sunt special. Fiecare a trecut prin astea sau altele de când a apărut socializarea în rețea. A doua identitate e acolo și trebuie întreținută.” (Robert Bălan)

Seria SHARE de Robert Bălan face parte din programul mai amplu ”ARTHUB Imersiv – Stagiunea de dramaturgie contemporană” organizat de Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național ce se derulează pe parcursul anului 2019