KV P WTSPP


Despre telefon pe telefon sau cum se mută teatrul pe WhatsApp

Robert Bălan, Flavia Giurgiu, Cinty Ionescu, Carmen Lopăzan și Rolando Matsangos vă invită luni 9 noiembrie la un proiect artistic pe WhatsApp.


KV P WTSPP este un demers în care spectatorii sunt invitați alături de artiști într-un grup pe această platformă într-un experiment care se va desfășura pe parcursul întregii zile. Ceea ce inițial trebuia să fie un spectacol despre telefon s-a transformat într-un produs pentru telefon. Documentarea și modul de expunere au fost adaptate pentru platforma WhatsApp iar spectatorii sunt invitați alături de artiști într-un grup pe această platformă. KV P WTSPP un experiment care se va desfășura pe parcursul întregii zile, demersul nu solicită spectatorilor să fie prezenți la anumite ore exacte pe WhatsApp.
“Trebuia să fie un spectacol despre urmărire, despre dependență. Trebuia să fie un spectacol despre cum se fereau părinții noștri de telefon pentru că era ”ascultat” și despre cum dăm acum, de bunăvoie, și 1000 de euro pe un device care ne monitorizează fiecare mișcare și ne procesează fiecare cuvințel. Când s-au deschis teatrele am zis ”Ura în sfârșit lucrăm și noi la ceva față în față”. Dar cum minunea n-a durat decât o lună, suntem obligați să facem iar un ceva online. Făcut Zoom deja – nu mai suport-, podcast făcut (și mai am altele în plan) așa că am decis să ducem ”Ceva-ul” pe Whatsapp. Pân’ la urmă e mișto să vorbim despre telefon prin telefon. WhatsApp rules! Sau?”. (Robert Bălan)


Așadar: ”Bine ați venit în Comunitatea ”Ceva pe WhatsApp”! Sunteți printre spectatorii norocoși care fac parte din primul grup de acest fel. Echipa noastră se va strădui să vă ofere o experiență unică cât mai plăcută! Pentru a vă alătura grupului accesați linkul

KV P WTSPP


Un Ceva de Robert Bălan, Flavia Giurgiu, Cinty Ionescu, Carmen Lopăzan, Rolando Matsangos.

KV P WTSPP a fost dezvoltat în cadrul proiectului cultural Eu, telefonul, produs de Asociația Art Media Events Studio.Proiectul cultural este co -finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.Parteneri: WASP Studios, Liceul Tehnologic de Servicii “Sf. Apostol Andrei” Ploiești, Colegiul Mihai Cantacuzino SinaiaProiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Parteneri media: Radio România Cultural, Modernism, Revista Arta, Zeppelin, feeder.ro, IQads, România Pozitivă, Designist