Videoselfies and poetry


Cafea, laptop, țigări, serviciu, bere, smartphone, cuvinte, ploaie, bărbierit, ceapă, copii, text, facturi, relaxare, TV, pian, carte, mâncare, selfie, vase, sport, laptop, poezie.

Video & poetry by Catalina Matei, Elena Vladareanu, Mugur Grosu, V. Leac, Tara Skurtu, Razvan Tupa.

”De ceva timp mă obsedează chestia asta cu artistul și viața personală. Mult timp, artistul a fost ba paria, ba Dumnezeu. Acum suntem într-o situație în care artistul e unul cu care o freci pe Facebook și care te imploră să vii la evenimentele lui. În același timp, a cam dispărut din viața publică. Și-a pierdut statutul de vedetă. Pentru că el nu mai e acolo. Nu mai auzi de el la știri. Doar dacă e așa, un fel de Brad Pitt.
Dar, pe de altă parte, oare dacă stai la taclale cu Brad Pitt pe Facebook sau la bere, mai ai cum să te uiți apoi la filmele în care apare și să vezi în el personajul/ arta și nu ăla cu care ai băut aseară?
E, pentru mine, un prim performance de explorare a legăturii dintre artist și viața sa personală. Și ce artist e mai rupt de chestiile astea lumești decât poetul? Sau poate… ” (Robert Bălan)

Poeme și video-uri: Cătălina Matei, Elena Vlădăreanu, Mugur Grosu, V. Leac, Tara Skurtu, Răzvan Țupa.

Curator: Robert Balan

Suport tehnic: Petre Fall

Powered by ART NO MORE și Tramvaiul Douășase

30 iunie 2018