Share 2 / The poetry


”Share” este o serie de trei performance-uri, în care artistul explorează tema identității și comunicării virtuale, relația dintre individ și mediul online în cadrul ”ARTHUB Imersiv – Stagiunea de dramaturgie contemporană” organizat de Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Acest al doilea episod, dintr-o serie de trei, este dedicat poeziei, modului în care mediul online este reflectat în textele literare și totodată modului în care literatura își face loc în zona online. Va fi o seară în care fragmente din texte de poezie contemporană se vor găsi online și offline, în prelucrări video și audio, în postări pe rețele de socializare sau în momente performative.

Texte de Adelina Pascale, Ioana Vintilă, Lorena Enache, Robert Gabriel Elekes, Cătălina Stanislav, Moni Stănilă, Andrei Doșa, Cosmin Perța, Ovio Olaru, Elena Boldor, Jean Lorin Sterian, Florin Dan Prodan, Matei Hutopilă, Vlad A. Gheorghiu, Ioana Dunea, Sorin Gherguț, Alexandru Nathan Moisii, Cristina Alexandrescu.

Documentare și selecție texte: Alexandra Turcu
Asistenți proiect: Margit Olteanu, Răzvan Stoian.
Un performance de Robert Bălan

Instagram

Facebook